Stripper huren
 • +32 477 13 63 90
  Bel (24/24 - 7/7)
 • Stripper huren
  Ook voor last-minutes
 • Erotisch entertainment.
  Binnen en Buitenland

Beste bezoeker van onze site,

We staan garant voor klasse en stiptheid en dit nu al gedurende meer dan 15 jaar , helaas merken we de laatste jaren bij veel andere dat ze het niet zo nou nemen en ook op het laatste moment afbellen , niet bij ons !

In Vlaanderen zijn er maar enkele Vlaamse strippers actief , waaronder onze Stripper Zino . ( Geubels en de Belgen en Avant premiere Gent Magic MIke XXL )

Vele agentschappen hebben verschillende foto’s van strippers ten toon die niet of niet meer werken in Belgie , Strippers uit Nederland of Frankrijk en dit enkel om de klant te overtuigen naar een ruime keuze …Let daar mee op ..

Onze Stripster Zina is meer dan waarschijnlijk de enige stripsters die geen foto-shop nodig heeft

Wij komen in heel Vlaanderen bij jouw thuis of op locatie

Al onze prijzen zijn incl. vervoer , geen extra kosten bij ons !

Elke striptease show duurt een 15 tal minuten, politie optreden kan tot 20 min duren ,Terminator -Robot 30 min , nadien komen de strippers nog graag samen wat drinken met het feestvarken en kunnen er uiteraard ook foto’s getrokken worden.

Zorg steeds voor een aparte kleedruimte ( 20* ) en een goede cd-speler ( ook voor zelfgebrande cd’s anders nemen wij gratis onze booster mee . Onze muziek staat op USB en CD

Je kan ook meerdere strippers boeken ! Striptease-deluxe selecteert op uiterlijk en uitvoering zodat wij zeker zijn dat jullie als klant de beste strippers krijgen voor de juiste prijs

Bezoek voor foto’s ook onze Facebook pagina facebook.com/stripster.zina

en stripper-zino-stripster-zina.be

Feestje? Stripster boeken!

Straks zet u een kameraad in de bloemetjes, bijvoorbeeld voor zijn verjaardag, pensioen of vrijgezellenfeest. Wilt u hem een onvergetelijk cadeau bezorgen, waarvan de andere genodigden mee genieten? Dan staat u maar ��n ding te doen: een stripster boeken.

Zina inhuren = professionele stripster boeken
Een stripster boeken is altijd wat spannend � behalve als u voor Zina kiest.

 • U krijgt een op en top Belgische stripster.
 • U kijkt naar een strak lichaam waar uw mond van open valt.
 • U lacht uw tanden bloot bij de grapjes die Zina uithaalt met het feestvarken.

Zina blijft ver weg van het vulgaire en stript volgens de regels van de kunst. Dat is: al dansend uit de kleren gaan. Als die eenmaal uit zijn, is de stripact over.

Stripster boeken in gewaagde outfit
Een stripster boeken is keuzes maken. Want hoe wilt u Zina zien opduiken? Als hete agente of stoere para? Als sm-non, catwoman, vampier, …? U vindt vast een insteek die het feestvarken op het lijf geschreven is. Hij, en alle feestvierders met hem, genieten een kwartier van de striptease. Daarna drinkt Zina gezellig eentje met u mee. Of u ook met haar op de foto mag? Graag!

Stripster boeken voor uw feestlocatie
Een stripster boeken, kan dat als ik in het hol van Pluto woon? Ja! Zina, de stripster uit Antwerpen, doorkruist voor u heel Vlaanderen: van De Panne tot Kinrooi. Als stripster aan huis belt ze aan waar u maar wilt. Met Zina kiest u niet voor de eerste de beste. Samen met stripper Zino trad zij al op bij de TMF Awards, Humo�s Pop Poll en de avant-premi�re van Magic Mike XXL. Het duo verscheen ook al in Flair, Gazet van Antwerpen, Goedele, … .

Een act regelen waarvan iedereen jaren later nog spreekt? Hoog tijd om uw stripster te boeken!

striptease-stripsters.be

tagcloud

stripster of stripper thuis

 

Ook al gehoord van Strippende Politie agenten?

Stripper Zino is de enige stripper in Vlaanderen die kan overgaan tot een interventie wegens bv geluidsoverlast waar jullie feest plaats heeft, hij is uitgerust met een echt autenthiek federaal politie kostuum.

Hij zal in overleg met jou het feest stil leggen en overgaan tot controle … . Hij kan ook geboekt worden met Stripster Zina die na de show van Zino overgaat tot een volledige striptease.

Hun leukste referentie? Zij hebben een ‘rechter eerste aanleg’ uit zijn eigen feest gehaald om een controle te doen van zijn wagen!

Dus 2 Strippers voor de prijs van 1! Vraag U offerte!