Stripper huren
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Mannelijke stripper

Wij hebben mannelijke strippers die overal in Vlaanderen striptease shows geven van ongekend niveau, waardoor je echt een avond krijgt die je nooit zult vergeten. Wat de gelegenheid ook mag wezen, onze mannelijke strippers passen zich overal op aan. Voor een Stripper Vlaams Brabant zit je zeker bij ons goed.

E-Rotic D-Zire

Zowel solo als in duo, breng ik U de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts!  Voor al Uw evenementen, shows en projecten,
bied ik U tevens alle soorten entertainment aan – van A tot Z!

Meer over Stripper Vlaams Brabant

Stripper Leuven Mathéo Vlaams Brabant
Stripper Vlaams Brabant met onze beschikbare Chippendales tref voor uw evenementen. Mannelijke strippers voor striptease in Vlaams Brabant voor vrijgezellenfeest, bachelor party, verjaardag, pensioensviering of andere felicitatie. Stripper Leuven Mathéo is beschikbaar voor striptease in Vlaams Brabant, Chippendales voor verjaardag, vrijgezellenfeest, pensioensviering.

Stripper Vlaams Brabant – Q-Entertainment
Onze Strippers. Blonde knappe sexy geklede stripper poseert op stoel. Fotoshoot van stripster Ashley, zittend in verleidelijke pose. Blonde striptiseuze poseert ..

Striptease – Strippers in Vlaams Brabant
Op zoek naar een striptease sensatie? Wilt u een stripster huren met klasse die in haar striptease acts qua dans, performance en showgehalte er ver bovenuit steekt? Dan is een stripster inhuren uw beste beslissing en zeker wat u zoekt! Onze wervelende stripacts stralen pure klasse uit. Ze worden ook niet zomaar als dé beste striptease danseressen van België. Maar ook voor topless bediening & gogo dance scheren onze danseressen hoge toppen!

Stripper Marc Vlaams Brabant

Stripper Marc Chippendale uit Turnhout, werk over het gehele land en ook internationaal. Ben gespierd, groot (1.92m) met verschillende jaren ervaring.  Ik kan u gegarandeerd een leuke, klassevolle en erotische striptease brengen. Tijdens de striptease speel ik met de juiste moves vooral in op situaties, werk interactief en zorg ervoor dat het publiek helemaal losgaat! Hierbij wordt gebruik gemaakt van sfeervolle muziek. Hoe de show verloopt, is het gevolg van jullie keuze en enthousiasme. Ik doe geen respectloze handelingen. Zo zal mijn act zowel voor de persoon op de stoel als voor het publiek een onvergetelijke en leuke belevenis zijn. Dit gebeurt op een deftige manier in een goed opgebouwde striptease act waarbij verleiding en plezier centraal staan. Voor verschillende evenementen, speciale gelegenheden, verjaardagen, vrijgezellenavonden, beurzen, discotheken, themafeestjes, in clubs, … kunt u mij inhuren!!! Zo kan u mij ook inhuren voor een striptease als Sinterklaas of als Kerstman.

Strippers en Stripsters inhuren
Een stripster boeken is altijd wat spannend – behalve als u voor Zina kiest. U krijgt een op en top Belgische stripster. U kijkt naar een strak lichaam waar uw mond van open valt. U lacht uw tanden bloot bij de grapjes die Zina uithaalt met het feestvarken. Zina blijft ver weg van het vulgaire en stript volgens de regels van de kunst. Dat is: al dansend uit de kleren gaan. Als die eenmaal uit zijn, is de stripact over.

Striptease Vlaams Brabant boek erotisch entertainment van topniveau

Stripper Vlaams Brabant gezocht? Dan zit je hier goed! Ivy en haar mannelijke en vrouwelijke collega’s uit Brussel brengen erotisch entertainment van Topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, Ladies night …
Kijk gerust even rond op onze website Striptease West-Vlaanderen en boek hier een stripper of stripster.