Stripper huren
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Striptease Belgie voor performance en Striptease Burlesque-dans:
sexy, artistiek, can-can, erotisch, decadent, risqué of striptease, amateur of professioneel, thuis of op het podium, wat je maar wilt het is essentieel om de juiste lingerie te hebben. Lingerie waar je je prettig bij voelt, moet idealiter zacht en sensueel zijn en laat je bewegen zoals je wilt. Mooi kant in combinatie met vloeiende zijde zorgt ervoor dat je er sexy en sensueel uitziet en voelt.

Striptease Belgie

Hier bij Striptease Belgie zijn we trots op ons assortiment decadent retro stijl ondergoed, geschikt voor elk type burlesque dans dat u kiest. Klassieke vintage stijl lingerie die kan worden aangepast voor uw specifieke doel en behoefte, of dat nu snel te verwijderen klittenband of een meer verleidelijke langzame verwijderen drukknoop, kunnen we uw artistieke of persoonlijke wensen tegemoet te komen. Striptease Belgie ontwikkelt momenteel een nieuw assortiment burlesque danskleding en zou de feedback van zowel bestaande klanten als potentiële klanten in zowel de amateur- als de professionele sector en particuliere kopers op prijs stellen om ons te helpen ons assortiment te verbeteren, zodat we een op maat gemaakte service kunnen bieden voor het leveren van de beste prestatiegerichte lingerie.
Wat wilt u zien? Wat zou u willen dragen? Hoe kan onze kleding beter aan uw behoeften voldoen?
Neem nu contact met ons op in het onderstaande formulier en laat ons samenwerken om onze prachtige vintage retro lingerie overal in de voorhoede van burleske dansers te brengen.

Om een of andere reden is een van de constante thema’s die de laatste tijd in mijn leven opduiken, de mensen die het “maar is burlesque niet gewoon strippen?” debat beginnen. Ik verklaar dit nu het definitieve antwoord: nee, dat is het niet.

Om te beginnen gaat niet alle burlesque gepaard met het uittrekken van kleren. Striptease Belgie, die alle acts voor Volupte boekt en de baas is van The Kitten Club, is nooit bekend geweest om iets te verwijderen tijdens een act. Burlesque betekent een parodie, een verzending, of om zijn hoofd op te draaien, waarvoor technisch gezien geen enkele naaktheid nodig is. Bovendien zullen de meeste clubs burlesque-acts sowieso met cabaret mengen.

Ook is strippen ingewikkelder dan het lijkt en er is geen “gewoon” over; eerlijk spel voor jou als je er geld mee kunt verdienen, want dat zou ik zeker niet kunnen (niet dat een strip joint gek genoeg zou zijn om mij het te laten proberen, maar toch). En laat me niet eens beginnen over hoe moeilijk paaldansen is.

En ten slotte, ja, er is een grote streng in burlesque die we de vervelende neiging hebben om “Striptease Belgie” te noemen, d.w.z. striptease. Maar dat is striptease, niet strippen. Deze twee dingen zijn eigenlijk heel verschillend op een aantal belangrijke manieren, dus ik dacht dat ik een paar punten op een rijtje zou zetten om duidelijkheid te scheppen voor de schijnbaar grote aantallen mensen die denken dat we voor stripclubs gladjes zorgen en dat ik al mijn tijd in topless bars doorbreng. Waarom iemand zou denken dat ik meer borsten nodig heb in mijn leven na het werk, ik heb geen idee!

Huis van Burlesque achter de schermen in aangepaste Kiss Me Deadly

Vrouwen die strippen betalen meestal de clubs waar ze strippen om die avond te mogen werken. Dit kan meer dan 100 pond per nacht zijn. Ze moeten dan vaak een deel van wat ze ’s nachts maken aan de club betalen, en in veel clubs is het een deel van hun taak om je aan te moedigen om meer te drinken. Of, eh, koop waterpistolen (niet vragen. Echt, echt niet vragen). Er lijkt geen voor de hand liggende vakbond te zijn om lid te worden, en soms zijn er veiligheidsproblemen.

Vrouwen die burlesque uitvoeren worden meestal betaald om op te treden en worden geboekt om bepaalde handelingen uit te voeren als onderdeel van een show, hoewel de tarieven sterk variëren (en als ze door ons worden geboekt, kan het grotendeels om een broek gaan). In alle eerlijkheid, de meeste van hen doen voor de liefde, want het is nog steeds zeldzaam om een performer te vinden die genoeg geld verdient om te leven van het optreden alleen. Ze zijn vaak lid van Striptease Belgie , en dit betreft verzekering, arbeidsrecht, juridisch advies, de magische woorden “annuleringskosten” en ga zo maar door. Tot nu toe heb ik nog geen burlesque club gezien waar beveiliging een probleem is geweest, al heb ik wel eens een man in een armslot gezet in een privé ledenclub omdat hij een beetje smerig was geworden toen we burlesque leerden als opwarming van een nacht. Die man had burlesque en sekswerk door elkaar gehaald, de arme schat.

Kostuum en inhoud

Als je in een stripclub werkt, kiezen de clubs vaak de outfits (hoewel je er misschien voor betaalt) en hebben ze vaak normen over het fysieke uiterlijk. Ze kiezen de muziek en de inrichting. Het kan zijn dat je een bepaalde vaardigheid hebt, zoals paal of dans of trapeze, of de mogelijkheid om er als een man uit te zien is echt heel interessant als hij praat, maar je zult niet noodzakelijkerwijs een act als zodanig uitvoeren. Bij de outfit hebben we het over bh’s, knicker/thong, plateauschoenen en een Striptease Belgie -top, over het algemeen. de dansers zullen de kleren meestal zo snel mogelijk uittrekken, meestal naar een explicieter niveau dan de meeste burleske acts, en de danser danst over het algemeen een tijdje naakt, ofwel spelend met zichzelf, ofwel op sommige plaatsen tegen de punter aan.

Wanneer u in een burleskeclub optreedt, wordt u meestal geboekt om een bepaalde act uit uw repertoire te doen, als onderdeel van een show, met een Striptease Belgie – cabaretstijl. Naast bepaalde vaardigheden heb je een verscheidenheid aan acts waar je het creatieve concept achter hebt bedacht, de muziek voor hebt uitgekozen, uitgebreid hebt geoefend, kostuums voor hebt gemaakt, enzovoorts. Kostuums zijn meestal uitgebreid en uitgebreid – de kunst van het plagen, in modetermen, gaat grotendeels over uitgebreide en toch verborgen gelaagdheid. Ik kan echter de volgende persoon doden wiens act volledig gaat over het aantal Swarovski’s dat ze op hun korset hebben weten te plakken. Een performer zal met de zaal, de technicus, de compere etc. uitzoeken waar je act past en hoe het gaat.

In Burlesque wordt het grootste deel van de tijd doorgebracht met het aankleden en tonen van de schoonheid van de kostuums en hoe ze op het vrouwenlichaam zitten; als het pure striptease is dan eindigt de act snel na afloop van de strip, of wordt er iets anders gebruikt zoals vuur- of waterroutines die naaktheid nodig hebben.

Ik heb burleske artiesten gezien van een maatje 6 tot een 24, van 20 iets tot 40 iets, met onderarmhaar, gebruind, bleek, elke haarkleur of kaal, en ik heb zelfs een man een omgekeerde strip zien doen op eenwieler.

 

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31