Stripper huren
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Dita Von Teese, de beroemdste stripper ter wereld, is bijna met pensioen gegaan.

De 46-jarige stripteasedanseres, waarvan de echte naam Heather Sweet is, ging onlangs met Holli Mae Johnson, de hoofdredacteur van het Burlesque-magazine uit de 21e eeuw, zitten om zich te herinneren hoe zij overwoog om na meer dan vijf jaar toeren in 2015 een grootse uitgang te maken van het podium.

DITA VON TEESE GEEFT ONS EEN LES OVER HOE WE KUNNEN VERLEIDEN…

“Ik was eerst bang,” legde de burleske ster uit aan de uitlaat. “Maar ik creëerde een act met Ali Mahdavi genaamd ‘Undressed to Kill’, met de modernste projectietechnologie die op een totaal nieuwe en baanbrekende manier werd gebruikt, en de hele ervaring was fantastisch.

“Al mijn bedenkingen over het herhalen van het verleden gingen weg, en na het beëindigen van een uitverkochte reeks van 40 shows in Parijs werd ik opgewonden om weer op te treden,” vervolgde Von Teese. “Ik begon na te denken over alle andere acts die ik in de loop der jaren heb gemaakt en waar ik nog nooit mee heb getoerd, en over alle rekwisieten en concepten die op nieuwe manieren kunnen worden geënsceneerd. Dus ik dacht, waarom niet een nieuwe show met een nieuwe naam… maar met nieuwe acts om te zien?”

Volgens de publicatie kondigde Von Teese al snel een nieuwe productie aan, getiteld “The Art of the Teese”, die veel van haar sissende routines uit het verleden belichtte, evenals “wereldklasse striptease van haar all-star cast.” De Europese tournee begon in het Londense Palladium en er werden 1.4000 kaartjes verkocht binnen het eerste uur.

“Ik kon in het begin maar een paar shows in het Palladium binnenhalen omdat ik geen van de grote promotors aan boord kon krijgen,” herinnert Von Teese zich. “Dus nam ik het risico, wetende dat het me meer zou kosten dan ik zou doen om alle spullen daarheen te verschepen en de productie te laten draaien. Maar toen we de shows te koop zetten en de verkooprecords braken, hadden we opeens grote promotors die uit het houtwerk kwamen en aanbiedingen stuurden, zodat we een goede tour konden samenstellen.

DITA VON TEESE ZEGT DAT ZE WORSTELDE MET LICHAAMSPOSITIVITEIT…

De tournee was een succes voor de Playboy-covergirl en bewees alleen maar dat haar tijd van optreden nog lang niet voorbij was.

Dita Von Teese’s Secret to Feeling Glamorous All the TimeVideo
In de loop der jaren heeft Von Teese veel celebrity fans verdiend, waaronder de kinderen van Grace Kelly.

“Toen de show in Monte Carlo was, in de adembenemend mooie Opera Garnier, werd ik uitgenodigd om samen met Prins Albert en Prinses Caroline te zitten voor een voormalig diner,” zei Von Teese. “Later, Prins Albert sluipte weg van zijn andere evenement alleen maar om mijn finale te zien en was wild juichend uit de koninklijke box tijdens de cowgirl-act. Ik kon niet geloven dat ik een volledige burleske revue naar dat podium had gebracht, maar om hem daar te laten houden van het was een echt moment.”

Volgens de outlet heeft Von Teese onder andere opgetreden voor Elizabeth Taylor, George Michael en Catherine Deneuve. Ze komt ook andere onwaarschijnlijke beroemdheden tegen op evenementen met sterren.

DE ‘AMERIKAANSE PLUKKERS’ STER DANIELLE COLBY PRAAT STRIPT ALS EEN BURLESKE PERFORMER…

“Axl Rose kwam eens naar me toe en zei: “Ben jij dat Dita Von Teese burlesque meisje? Wat jij doet is f–ing cool. En je deed het voordat het cool was’, zei Von Teese. “Hij wist alles over burlesque. Bono ook. Hij kwam onlangs naar me toe op een feestje en zei dat het jammer is dat er geen goede moderne burleske film is.”

Maar Von Teese stond erop dat het de berichten van haar fans zijn die ze het meest koestert.

“Een van mijn favoriete onderdelen van het toeren is het krijgen van handgeschreven brieven,” zei ze. “Ik open ze in het vliegtuig en geniet ervan, want het is het ding dat er echt toe doet als het erop aankomt. Ik zou lang geleden met pensioen zijn gegaan en andere showbizzroutes hebben gevolgd als die brieven er niet waren geweest.”

“Er is mij gevraagd wat ik ga doen als mijn ‘uiterlijk vervaagt met de leeftijd’. Von Teese heeft er aan gedacht. “Het is bizar hoe het ons wordt ingeprent dat we niet mooi zullen zijn als we ouder worden. Ik denk dat ik er nooit echt te veel aandacht aan besteed heb tot voor kort, toen ik begon na te denken over mijn pensioen, zodat niemand mijn leeftijd zou zien, God verhoede het! Maar toen dacht ik na over hoeveel het voor mij betekent om de vrouwen die ik bewonder door de jaren heen te zien evolueren. Ik breng tijd door met vrouwen die ouder zijn dan ik; ik heb ontzag voor ze.”

ZIGEUNERROOS LEE’S ZOON VERTELT ALLES…

Eind 2015 legde Von Teese aan Fox News uit hoe ze wat ze noemt “de kunst van het verleiden” kan beoefenen.

“Als ik denk aan de kunst van het verleiden, denk ik niet aan het verleiden van iemand,” zei ze toen. “Ik denk aan hoe men moeiteloos verleidelijk wordt. En de manier waarop je dat doet is door te oefenen in het dagelijks leven, en jezelf te omringen met dingen die je een goed gevoel geven, dingen die aangenaam zijn. Ik geloof in het creëren van een sensuele thuisruimte die je een goed gevoel geeft met mooie verlichting die vleiend is voor de manier waarop je er uitziet. Ik hou ervan om mijn muren te schilderen in de kleur waarin ik er goed uitzie! Ik hou er gewoon van om op een verleidelijke manier te leven in het dagelijks leven.

“Als je te veel nadenkt over hoe je iemand anders moet verleiden, is dat een epische mislukking. Iemand verleiden is iemand meer over je laten weten, deel uitmaken van je…1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50