Stripper huren
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

KLASSIEKE BURLESKE STRIPTEASE
REDENEN OM TE BOEKEN
Een echte schoonheid, de passie van onze burleske kunstenaar voor haar kunst groeide uit haar verlangen om een feministisch icoon te zijn.
Onze burlesque-uitvoerder biedt een scala aan themaroutines inc. “Girl Out Of Cake”, “Champagne Shower” en “Bettie Page tribute”…
Na het behalen van de Amsterdamse Burlesque Awards en de inwijding in de Burlesque Hall of Fame, verwachten we een burleske act om te onthouden.
Ze heeft burlesque theater opgevoerd voor het Burlesque Festival van Parijs, het Burlesque Festival van Toronto en de Promo Tour van Piper Heidsieck België.
Boek onze prachtige Classic Burlesque Striptease artiest voor evenementen in Rotterdam en wereldwijd.

CABARETVOORSTELLINGEN, CABARET- EN TONEELVOORSTELLINGEN, BURLESQUE, CABARETDANSVOORSTELLING, DANSERS
KLASSIEKE BURLESKE STRIPTEASE VIDEO’S

KLASSIEKE BURLESKE STRIPTEASE FOTO’S
Klassieke Burlesque StripteaseClassic Burlesque StripteaseClassic Burlesque StripteaseClassic Burlesque StripteaseClassic Burlesque StripteaseClassic
BIOGRAFIE
VORIGE KLANTEN
Entertainment is een belangrijke aanvulling op elk evenement. Wij bieden de gasten de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de gelegenheid en bieden een breed scala aan live-entertainmentopties om uw speciale gelegenheid extra te laten schitteren. Klassieke Burlesque Striptease is een sensuele burlesque act uitgevoerd door een prachtige burlesque artiest. Onze getalenteerde burleske performer creëert boeiende shows vol met burleske theater en verleidt niet alleen het publiek, ze neemt ook voyeurs mee op een escapistische reis naar nieuwe plaatsen en oude tijdperken.

Getrokken door haar eigen feministische ideaal om een sterke vrouw te worden, stelt onze bekwame burlesque-artieste niet teleur in haar gedurfde maar gevoelige liveshows. Met elementen uit historische tijden, verhalen of invloedrijke vrouwenfiguren, neemt elke burleske act je zintuigen mee op een uitgelezen avontuur.

Burlesque-theatershows worden aangeboden:
– Girl Out Of Cake: Een populaire verrassingsact voor verjaardagen en feesten
– Champagnetoren: Als we de zaal binnenkomen met een trolley champagneglazen, schenkt onze burleske kunstenaar een glas in voor het publiek.
– Champagne Douche: Staande in een bad, onze performer dokteren zichzelf in champagne
– Carnaval in Venetië: Een Venetiaanse gemaskerde themaroutine
– Bettie Page eerbetoon: Een eerbetoon aan de populaire erotische moderne en “Koningin van de Pinups”
– Sally Rand eerbetoon: Een struisvogelfan-act als eerbetoon aan Sally Rand…
– Diva 1920s: Een glamoureuze striptease geïnspireerd op de decadente jaren ’20.
– Showgirl: Een feestelijke routine met confetti, magie, striptease en een sensuele waaierdans
– Laat zien met de slangen: Onze artiest wordt vergezeld door een speciale gast…
– Koningin van de harten: Een mooie mix van magie en burleske
en nog veel meer!

Onze artiest heeft opgetreden voor vele spraakmakende klanten en evenementen zoals Paris Burlesque Festival, Toronto Burlesque Festival & Piper Heidsieck Belgium Promo Tour, maar ook als opvolger van de Amsterdam Burlesque Award 2015 en als gastheer in de Burlesque Hall of Fame 2014. Een high end performer voor corporate functies, galadiners en festivals, sit back, relax en geniet van een klassieke Burlesque Striptease.

Voor meer informatie kunt u vandaag nog contact opnemen met ons deskundige team van Scarlett Entertainment.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50