Stripper huren
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Vrouwelijke strippers gezocht? Dan ben je hier bij stripper-huren.be aan het juiste adres! Wij brengen een show vol animatie, sensualiteit, sensatie, klasse, opwinding en jarenlange ervaring in een erotisch pakketje, aangepast aan Uw gebeuren en zonder vulgariteit;

Vrouwelijke strippers huren in Binnen en Buitenland

Onze vrouwelijke strippers brengen U de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts! In te huren voor al Uw evenementen, shows en projecten, … kortom op en tot entertainment van A tot Z! Wenst U Uw feestje op te vrolijken, iemand te feliciteren of op een speciale manier te bedanken…
of Uw evenement net dat ietsje meer te geven? Dan bent U zeker aan het juiste adres!

Laat Uw fantasie alvast maar op hol slaan!

Onze vrouwelijke strippers weten  het feestvarken of het publiek dan ook te bespelen als geen ander, zonder vulgariteiten! Professionele striptease, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf/kettingzaag, topless-bedieningen, shooter/candygirls, lollyboys, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling / figuratie / hostess, bodypainting, buikdans, limbo-dance, drag queens, travestieten, ..

Het Succesverhaal van Ivy & E-ROTIC D-ZIRE: Vrouwelijke strippers voor Elk Evenement

Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw volgende evenement, dan bent u bij “Vrouwelijke strippers” Ivy & E-ROTIC D-ZIRE aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring en een passie voor entertainment, brengen wij een breed scala aan shows en acts die elke gelegenheid tot leven brengen.

Onze Beginjaren: Van Topless Bediening tot Sensationele Shows

Enkele jaren geleden werden de fundamenten gelegd voor wat nu Ivy & E-ROTIC D-ZIRE is. Het begon allemaal met topless bedieningen, een concept dat al snel aansloeg en een succes bleek te zijn. Geleidelijk aan evolueerden we naar striptease, een kunst die niet alleen ons beroep werd, maar ook onze passie en hobby.

Creativiteit en Professionaliteit: Onze Sleutels tot Succes

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan creativiteit en professionaliteit. Bij Ivy & E-ROTIC D-ZIRE streven we er voortdurend naar om gepaste shows, kleding, muziek en meer te leveren die de verwachtingen overtreffen. Onze shows zijn een groot succes gebleken, zowel nationaal als internationaal.

Een Diverse Portfolio van Shows en Evenementen

Of het nu gaat om verjaardagen, vrijgezellenavonden, discotheken, bedrijfsfeesten, pensioenfeesten, tunings, motortreffen of erotisch getinte evenementen, wij bieden een breed scala aan opties. Met solo- en duo-shows, en de mogelijkheid om met mannelijke of vrouwelijke collega’s op te treden, passen we ons moeiteloos aan aan de behoeften van elk evenement.

Onze Toewijding aan Kwaliteit en Professionaliteit

Bij Ivy & E-ROTIC D-ZIRE geloven we in het leveren van shows en acts van de hoogste kwaliteit, zonder enige vorm van vulgariteit. Onze ervaring stelt ons in staat om voortdurend nieuwe shows en acts van animatie en sensatie te ontwikkelen, die garant staan voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Maak van Uw Evenement een Onvergetelijke Avond met de Vrouwelijke strippers van  Ivy & E-ROTIC D-ZIRE

Of u nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement plant, Ivy & E-ROTIC D-ZIRE staat klaar om van uw gelegenheid een onvergetelijke avond te maken. Met onze unieke shows en professionele benadering zorgen wij ervoor dat uw gasten nog lang napraten over uw evenement.

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Wilt u meer informatie over onze shows en beschikbaarheid? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een onvergetelijke avond te plannen.

Contact

Voor alle vragen en/of informatie  bel Vrouwelijke strippers (24/24 – 7/7), ook voor last-minutes bel: +32 477 13 63 90 of striptease@skynet.be. Of ga naar het contactformulier hier op de website.

Of het nou gaat om een stripact voor een verjaardag of een vrijgezellenfeest, bij ons bent u aan het juiste adres voor het beste Erotic Entertainment bij Vrouwelijke strippers! Bekijk onze artiesten en maak je keuze uit het ruime aanbod van strippers met jarenlange ervaring.

Vrouwelijke strippers


Professionele Striptease en Strip-o-Grammen

Bent u op zoek naar een unieke en opwindende toevoeging aan uw evenement? Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele striptease en strip-o-grammen, zowel vrouwelijk als mannelijk. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of ander speciaal evenement, wij bieden een scala aan sensationele optredens die uw gasten zeker zullen verbazen en vermaken.

Special Acts

Naast onze striptease en strip-o-grammen bieden wij ook een breed scala aan speciale acts om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan vuurspuwen, slangenbezweerders, slijpschijfshows, laseracts, en zelfs robotoptredens. Deze unieke en adembenemende acts zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

Burlesque

Burlesque is een artistieke en sensuele vorm van entertainment die perfect is voor diverse evenementen. Onze getalenteerde burlesque-artiesten brengen een mix van dans, komedie en verleiding, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die het publiek gegarandeerd zal boeien.

Paaldansen

Paaldansen is niet alleen een uitdagende sport, maar ook een indrukwekkende vorm van entertainment. Onze ervaren paaldansers vertonen spectaculaire acrobatiek en elegantie, wat zorgt voor een opwindend optreden dat uw gasten zal verbazen.

Sexy- en Topless-Bedieningen

Voor een extra vleugje sensualiteit kunt u bij ons terecht voor sexy- en topless-bedieningen. Onze charmante bedieningsmedewerkers zorgen voor een onvergetelijke ervaring door uw gasten te verwennen met drankjes en hapjes, terwijl ze tegelijkertijd een verleidelijke uitstraling hebben.

Coyote-Ugly / Shooteren

Coyote-Ugly en shooteren zijn populaire entertainmentopties voor feesten en evenementen. Onze getalenteerde dansers zorgen voor een energieke en feestelijke sfeer terwijl ze spectaculaire dansroutines uitvoeren en interactie hebben met het publiek.

Gogo-Dance

Gogo-dance is een opzwepende vorm van entertainment waarbij onze dansers de dansvloer domineren met hun dynamische en sensuele optredens. Of het nu gaat om een clubavond, bedrijfsfeest of ander evenement, onze gogo-dansers weten hoe ze het publiek moeten vermaken en laten meeslepen.

Topless-Croupier (Poker)

Voor een unieke en spannende casinobeleving kunt u een beroep doen op onze topless-croupiers. Met hun professionele vaardigheden en verleidelijke uitstraling zorgen ze voor een onvergetelijke avond vol plezier en opwinding aan de pokertafel.

Candygirl / Lollyboy

Voeg een speels element toe aan uw evenement met onze candygirls en lollyboys. Deze charmante en verleidelijke bedieningsmedewerkers delen snoepjes en lekkernijen uit aan uw gasten, terwijl ze zorgen voor een kleurrijke en vrolijke sfeer.

Levend Buffet

Een levend buffet is een unieke en interactieve manier om uw gasten te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Onze levende buffetten zijn prachtig gekostumeerd en zorgen voor een visueel spectaculair en smakelijk hoogtepunt van uw evenement.

Olie-/Schuimcatch

Voor een opwindend en sensationeel spektakel kunt u kiezen voor een olie- of schuimcatch. Onze gespierde en atletische performers strijden in een bad vol olie of schuim, wat zorgt voor een spannende en vermakelijke ervaring voor het publiek.

Modelling / Figuratie / Hostess

Onze modellen, figuranten en hostessen voegen een vleugje glamour toe aan uw evenement. Of het nu gaat om fotoshoots, modeshows of het verwelkomen van gasten, onze professionele en stijlvolle medewerkers zorgen voor een onberispelijke uitstraling en service.

Bodypainting

Bodypainting is een creatieve en artistieke vorm van entertainment die zorgt voor een visueel verbluffend effect. Onze getalenteerde bodypaint-artiesten creëren prachtige en intrigerende ontwerpen op het menselijk lichaam, wat zorgt voor een uniek en memorabel optreden.

Buikdans

Buikdans is een elegante en sensuele vorm van dans die perfect is voor diverse evenementen. Onze ervaren buikdanseressen betoveren het publiek met hun gracieuze bewegingen en traditionele kostuums, wat zorgt voor een exotische en betoverende sfeer.

Limbo-Dance

De limbo-dance is een opwindende en uitdagende dans waarbij de dansers onder een lage stok door moeten dansen zonder deze aan te raken. Onze getalenteerde limbo-dansers zorgen voor een levendige en feestelijke sfeer terwijl ze het publiek uitdagen om mee te doen aan deze leuke activiteit.

Dj’s en Topless-Dj’s

Een goede dj is essentieel voor het creëren van de juiste sfeer op uw evenement. Bij ons kunt u terecht voor professionele dj’s en zelfs topless-dj’s die zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Travestieten en Drag Queens

Travestieten en drag queens voegen een kleurrijk en flamboyant element toe aan uw evenement. Met hun extravagante kostuums en spectaculaire optredens zorgen ze voor een onvergetelijke en entertainende ervaring voor uw gasten.

Steltenlopers

Steltenlopers zijn een opvallende en indrukwekkende toevoeging aan elk evenement. Met hun imposante hoogte en kleurrijke kostuums trekken ze de aandacht van het publiek en zorgen ze voor een memorabele en betoverende ervaring.

Allerlei Animatie

Naast onze speciale acts bieden wij ook allerlei andere vormen van animatie om uw evenement te verlevendigen. Van ballonartiesten tot goochelaars en circusacts, wij hebben alles in huis om uw gasten te vermaken en te verrassen.

Thema’s & Thema-Avonden

Organiseert u een themafeest of thema-avond? Wij helpen u graag bij het creëren van de perfecte sfeer met onze thematische entertainmentopties. Of het nu gaat om een jaren ’80 feest, een tropisch strandfeest of een Halloween-evenement, wij hebben de juiste acts en kostuums om uw thema tot leven te brengen.

Verschillende Workshops

Naast optredens bieden wij ook verschillende workshops aan om uw gasten actief te betrekken bij uw evenement. Van striptease en burlesque tot seksweetjes voor vrouwen, onze ervaren instructeurs zorgen voor een leuke en leerzame ervaring voor alle deelnemers.

Vertel ons uw wensen en wij van Vrouwelijke strippers regelen verder alles voor u. Onze mannelijke strippers komen langs in heel België om uw evenement onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw evenement omtoveren tot een spectaculaire ervaring die uw gasten nog lang zullen herinneren.